Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bio

Martin Harich

Martin Harich je 17-ti letý zpěvák s velkou základnou fanoušků, které získal po své účasti v soutěži ČeskoSlovensko hledá SuperStar a Minitalent...

Martin pochází z Liptovského Mikuláše, kde taky studuje na 8letém gymnáziu.

Marian Cekovský, Robie Williams a Edge patří mezi jeho nejoblíbenější interprety.

Martinovou největší vášní je hudba. Rád zpívá, poslouchá hudbu a hraje na kytaru a bicí. Se svou kapelou Musitany Hope koncertuje po celém Slovensku i Česku.

Už od útlého mládí se věnuje hudbě. Jako malý chodil do folklórního souboru. Jenže tam musel kromě svého oblíbeného zpěvu taky tančit a to se mu nelíbilo. Navíc musel pořád někoho poslouchat, přitom  on si chtěl dělat  svoji hudbu a podle sebe.

V deseti letech poprvé vystoupil s kapelou svého otce. Jediné co se mu nelíbilo bylo to , že kapela hraje pouze převzaté písničky, kdežto Martin chtěl tvořit a hrát svoje písničky.

Dlouho nemohl najít ve svém okolí stejného blázna jako je on. Proto jednou za měsíc vystupoval s otcovou kapelou,učil se hrát na kytaru a bicí a skládal své vlastní písničky.

Až na gymnáziu potkal svoji spřízněnou duši a stejného blázna do hudby jako byl on- Marka Masarika. Oba dva si splnili svůj sen a sestavili kapelu Musitany Hope ( Krajina Naděje).

Po ukončení SuperStar (skončil na 4-bramborovém-místě) ho kontaktovali 2 velmi nadějní muzikanti Matěj Richtarčík a Martin Ilko.

Tak vznikla nynější skupina Musitany Hope plná elánu, energie a radosti z hudby a fanoušků kteří ve velkých počtech chodí na jejich koncerty! :-)

Původní složení Musitany Hope :

Martin Harich - Zpěv, kytara

Marek Masarik - Klávesy/klavír

Matěj Richtarčík - Bicí

Martin Ilko - doprovodný zpěv, kytara

                                 316694_253718354675381_100001116566012_665032_1849496656_n.jpg

Kvůli pár problémům v kapele a velkému vytížení se od Musitany Hope odpojili Martin Ilko a Matěj Richtarčík. Nahradili je Michael Bartánus- bicí a Vitor  Mydlo-kytara.

Co přesně zapříčinilo důvod odchodu Martina a Matěje není zatím známo, ale ikdyž už kluci oficiálně ke kapele Musitany Hope nepatří občas společně s Markem a Martinem nějaký koncert odehrají :)

                             386485_285008208223867_2050844771_n.jpg