Jdi na obsah Jdi na menu
 


Martin Harich Válcoval

14. 8. 2012

 Maťo Harich zpěvák a muzikant roku 2011 válcoval.  Jeho popularitu odstartovala soutěž Česko-slovenská SuperStar, kde získal obrovské množství fanoušků a umístil se na skvělém 4.místě.

 

                Jako první ze všech finalistů vydal debutové  album Príbeh snov  na kontě má 2 videoklipy k písničkám Nezvestná a Já ťa nájdem. Klip k Nezvestné se na MTV vysílal exkluzivně každou hodinu. Martin v pražské Lucerně  přebral vítěznou sošku  v anketě Purum hudební ceny Óčka v kategorii Objev roku.

                I na TV Barrandov se s písničkou Petra Muka – Tančíš sama umístil díky divákům ve finále. Videoklip k Nezvestné vyhrál cenu nejlepší klip roku 2011 na TV Óčko. Od ukončení SuperStar  spolu se svou kapelou odehrál přes 70 koncertů. K tomu všemu při studiu na Liptovském gymplu si na hudbu udělá každý den minimálně 8 hodin čas. A hudba není to jedinné na co si udělá každý den při svých školních povinnostech čas. Stále se aktivně věnuje svým fanouškům na jeho oficiální fanpage na facebooku. A jak by samotný Martin Harci shrnul celý rok 2011?

                „Před rokom som už mal za sebou prvý kasting v Košiciach a ak by niekto povedal,  ako  to skončí, tak mu neuverím. Je to pre mňa jeden obrovský splnený sen, ktorý eště stále trvá a robím všetko pre to, aby trval čo najdlhšie.“ Pri otázke , čo si želá  v roku 2012, odpovedal: „Všetkým želam veľa zdravia, veľa úžasných priateľov, veľa koncertov na kterých je vždy skvelá atmosféra. A  mám ešte jedno prianie, aby  slovenské celoplošné rádia v roku 2012 hráli viac slovenskej hudby.“

 

martin_harich_natacanie_klipu_forza_11.2.jpg