Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maťko dostal děkovný list :-)

18. 11. 2011

Asi nejznámější Mikulašan  :D díky kterému byl název města Liptovský Mikuláš skloňován snad na všech televizních obrazovkách. I mimo ně přijal od primátora Alexandra Slafkovského pozvaní na neformální setkání. Martin Harich přišel na městský úřad v doprovodu svého otce Lacina  a Marka Masarika, spoluhráče ze skupiny Musitany Hope.

Po milém přivítaní následovalo vzpomínání, kdy a kde se primátor s Martinem poprvé střetli. „Bolo to na nejakom študentskom podujatí pred asi dvoma rokmi,“ povedal Alexander Slafkovský. „Už vtedy si ma zaujal,“ přiznal úpřimně. Martin Harich ho doplnil: „S Marekom sme hrali aj na podujatí pri príležitosti dvadsiateho výročia revolúcie, ktoré ste organizovali. Vystupoval tam vtedy aj Hex.“
 

Další debata se týkala aktuálních zážitků a zkúšeností týkajících se talentové soutěže Česko Slovenská Superstar, v které Martin Harich skončil jako čtvrtý nejlepší zpěvák mezi tisíci soutěžícími. Primátor přiznal, že Martinovi posílal hlasy.
V souvislosti s plány do budoucnosti Martin pověděl, že momentálně se dokončuje jeho první singl pro rádia, v pláně je i studiové album. „Teraz nás čaká veľa práce, je to len začiatok,“ prezradil Martin Harich. Zároveň ocenil radu, ktorú dostal, že sa treba vždy držať pri zemi.
 

Alexandra Slafkovského zajímalo i to, jak Martin zvláda školní povinnosti, když navštěvuje mikulášské Gymnázium M. M. Hodžu. „Nechcem robiť v lete individuálne skúšky, lebo cez prázdniny to vyzerá na množstvo koncertov,“ vysvětlil Maťko.
 Na závěr střetnutí dostal Martin Harich od primátora Alexandra Slafkovského děkovný list za reprezentaci města, stříbrnou plaketu a knihu o Liptovském Mikuláši.
 

 

198719_126779927411313_100002379203355_190660_1242024_n.jpg